Gradinita Particulara Sector 1 Prichindei si Voinicei va asteapta copilul cu drag pentru noi experiente

Gradinita Particulara Sector 1 Prichindei si Voinicei va asteapta copilul cu drag pentru noi experiente

Gradinita particulara sector

Vrei sa-l inscrii pe cel mic la o gradinita particulara sector 1? Prin prisma conditiilor oferite, a posibilitatilor educationale si programului flexibil, Gradinita sector 1 Prichindei si Voinicei este intotdeauna o alegere inspirata!

Gradinita particulara sector 1 Prichindei si Voinicei isi deschide portile pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 1-6 ani, fiind primiti asadar inclusiv micutii de cresa. Grupele au maxim 8-10 copii intrucat doar un numar redus permite supravegherea eficienta si focusarea atentiei pe nevoile fiecarui prichindel in parte. Cadrele didactice responsabile cu aceste lucruri sunt persoane calificate, cu experienta in domeniu si aptitudini pedagogice, asadar ai garantia ca il vei lasa pe cel mic pe maini bune.

Din punct de vedere educational, la gradinita particulara sector 1 Prichindei si Voinicei se pune accent pe dezvoltarea individuala a fiecarui copil, astfel ca poti alege pentru acesta dintr-o multime de activitati optionale, pe langa programul de baza. Alte date de interes le poti afla contactand direct reprezentantii gradinitei.

Astfel, cei mici au ocazia sa experimenteze inotul sau baschetul. Cladirea spatioasa compusa din parter si etaj in care ne desfasuram activitatea ne ofera o serie de oportunitati pentru desfasurarea unor jocuri atunci cand vremea nu permite practicarea lor in aer liber. Pentru zilele fumoase, curtea amenajata ne asteapta pe toti sa ne jucam. Noua, celor de la Simsala Grimm ne plac copiii atat de mult incat nici in vacante nu vrem sa stam mult timp departe de ei.

De aceea, pe timpul verii, Clubul de Vara cu acelasi nume ii invita pe toti copiii sa vina alaturi de noi. Aici ne vom juca dar si vom invata, vom dormi dupa amiaza si vom manca portii mari de inghetata. Toamna, atunci cand incepe programul de gradi vom avea cu siguranta ce sa povestim. Dar copilaria, desi am vrea, nu tine la nesfarsit. La un moment dat gradinita particulara sector 1 va fi mult prea mica pentru copii, scolile devenind punctul de atractie. Asa ca, programul after school instituit de noi este un bun din care castiga toti cei implicati.