Psihologul din Capitală acuzat că a abuzat mai multe femei, trimis în judecată

Psihologul din Capitală acuzat că a abuzat mai multe femei, trimis în judecatăBogdan Giuseppe este cercetat pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni: o infracţiune de exercitare fără drept a profesiei de medic în formă continuată, 31 de infracţiuni de viol, 23 de infracţiuni de agresiune sexuală, forty eight de  infracţiuni de violare a vieţii private, 8 infracţiuni de fals fabric în înscrisuri oficiale, o infracţiune de deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, o infracţiune de falsificare de valori străine, o infracţiune de punere în circulaţie de valori străine falsificate,

Potrivit anchetatorilor ”în perioada 2016 – februarie 2017, inculpatul Bogdan Giuseppe a creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta pe internet ca adrese de corespondenţă pentru various interviuri de angajare pe anumite posturi”. 

După ce victimele se arătau interesate de posturile respective, Bogdan Giuseppe le trimitea los angeles medicul cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, medic care nu technology altul decât el însuşi.

Au fost identificate ninety two de femei care au vizitat cabinetul acestuia pentru susţinerea pretinsului examen de medicina muncii. ”Când victimele veneau l. A. Cabinetul său pentru susţinerea unui examen de medicina muncii, Bogdan Giuseppe se prezenta ca fiind psiholog, fiind în fapt suspendat din această profesie, dar în acelaşi timp şi medic ginecolog, calitate pe care nu a deţinut-o niciodată, respectiv angajat al unor instituţii în domeniul siguranţei naţionale”, arată procurorii.

După supunerea victimelor los angeles un pretins examen psihologic, acesta îşi declina şi calitatea de medic ginecolog, inventând o serie de probleme medicale ginecologice de natură să alarmeze victimele.

Îşi filma victimele

”În acest mod inculpatul îşi convingea victimele să suporte un pretins manage ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluţionare de eliminare a problemelor astfel identificate, urmărind în fapt satisfacerea propriilor nevoi sexuale. Pretinsele controale ginecologice se desfăşurau în faţa mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care inculpatul înregistra activităţile respective, făcându-şi o veritabilă arhivă de materiale pornografice. Ulterior consultului, contacta victimele din partea pretinsului angajator şi le explica faptul că nu fuseseră angajate, întrucât alte persoane se descurcaseră mai bine”, mai susţin anchetatorii.

În cabinetul lui Bogdan Giuseppe au fost identificate mai multe înscrisuri oficiale falsificate, folosite pentru a susţine calităţile pe care pretindea că le deţine, dar şi instrumente pe care le deţinea în vederea falsificării de monedă, stabilindu-se că a falsificat şi deţinut în vederea punerii în circulaţie suma de 6200 dolari SUA, în bancnote de one hundred de dolari.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti.
 


 

Nimeni nu este in totalitate imun in fata emotiilor in situatii cand se vede nevoit sa accepte ca are o problema.

Trebuie mult curaj sa cerem ajutor si sa ne punem sufletul si viata in mainile altei persoane in adevaratul sens al cuvantului.

Dar este deosebit de frustrant sa nu fim ascultati, intelesi si acceptati atunci cand suntem in cautare de ajutor.

O astfel de situatie nu face decat sa cauzeze o rana ori sa le adanceasca pe cele deja existente.

De aceea, intalnirile cu psihologul le vom vedea ca fiind constructive si motivante.

In urma dialogurilor libere si a comunicarii empatice din timpul sedintelor, ne vom intelege mai bine nevoile si vom gasi resursele necesare pentru a ne atinge obiectivele.

Ma puteti contacta accesand: http://danielivan.ro/

0 Comentarii

LASA UN COMENTARIU

Form comment here